Hytera PD98x

PD98x

Hytera, en af verdens førende udbyder af løsninger af Professional Mobile Radio kommunikation, har lanceret sin nyeste DMR (Digital Mobile Radio) håndholdte PD98X, tilføjer en anden stærk medlem til sin top-notch DMR portefølje. PD98X tilbyder en exceptionel lydoplevelse gennem støjreducerende teknologi samt nye funktioner herunder fuld duplex opkald, optagelse kapacitet via Micro SD, Bluetooth 4.0 til lyd eller data og enkelt frekvens repeater mode for at øge dækningen.

Hytera PD98x“Vi er stolte af at annoncere lanceringen af PD98X,” siger G. S. Kok, Senior Vice President for Hytera. “En række banebrydende innovationer og design er blevet tilføjet i denne nye model til at gøre det til en komplet radio for at tilfredsstille kundernes stigende efterspørgsel efter funktionalitet og brugeroplevelse.”

Tilsætning af PD985 positioner Hytera med den mest komplette DMR radio portefølje til at opfylde forskelligartede krav, fra simple, pålidelige og omkostningseffektive håndsæt (PD3 og PD4-serien) til robuste og feature-rige løsninger (PD5 og PD6 serie), op til den høje ende, professionelt system radioer (PD7, PD9 og X1-serien). Hele porteføljen tilbyder display og ikke-display, GPS og ikke-GPS, UHF og VHF-versioner, så kunderne kan vælge den bedste håndsæt for deres daglige drift og forretningskritiske scenarier.

Vigtige avancerede funktioner i PD98X omfatter:

 • Fuld Duplex Call
  PD98X giver frontline personale til at foretage telefoni opkald mellem andre PD98X og telefoner eller mobiltelefoner.
 • Single Frequency Repeater tilstand
  Baseret på indblanding annullering teknologi, PD98X er i stand til at bruge en slot til at modtage et signal og en anden til at videregive dem i samme frekvens ved hjælp DMO tilstand til at forlænge fjernkommunikation.
 • Indbygget Bluetooth 4.0
  Med integreret Bluetooth 4.0, PD98X understøtter både lyd transmittere og programmering via Bluetooth.
 • Støjreduktion og 2,5 W lydudgang
  Maksimal 2,5 W output højttaler og ny støjreducerende teknologi sikrer klar og høj røst kommunikation.
 • IP68 beskyttelse
  PD98X følger de allerhøjeste støv og vandtætte standarder, at konfrontere de hårdeste miljøer. Radioen fortsætter med at fungere efter nedsænkning ned til 2 meter i op til 4 timer.
 • Smart batteri
  Denne funktion gør det nemmere at overvåge batteriets status, såsom batteritid og opladningstiden, reducerer opladningstid dramatisk.
 • Lydoptagelse via Micro SD-kort
  PD98X understøtter op til en 32GB Micro SD-kort, for at optage op til 576 timer digital / analog lyd.
Kilde: www.businesswire.com